Vergoeding, werktijden en samenwerking

Vergoeding

Fysiotherapie /manuele therapie zit niet standaard in de basisverzekering. Uitgezonderd wanneer U jonger bent dan 18 jaar en bij de 21e behandeling met aandoeningen die voorkomen op “de chronische lijst”. Indien u aanvullend verzekerd bent, krijgt u de behandelingen meestal geheel of gedeeltelijk vergoed. Met mijn scherpe tarieven bent u ook met enkel een basisverzekering bij mij aan het goede adres. Voor verdere informatie hierover kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Werktijden

In onderling overleg kan ik u overdag of in de avond behandelen. Ik hanteer geen wachtlijst en een verwijzing van de huisarts is niet nodig, tenzij u een chronische indicatie heeft.

Samenwerking:

Fysiovanhout werkt nauw samen met fysiotherapie Leef (www.fysiotherapieleef.nl); Eefke Berben. Dit garandeert de continuïteit van behandeling tijdens afwezigheid. Eefke is naast algemeen fysiotherapeut ook manueel therapeut en woonachtig in Heythuysen. We zijn beide in staat om u een kwalitatief goede en deskundige manueel therapeutische/ fysiotherapeutische behandeling te geven.